Villa met rustige residentiële ligging te Marke

Verkocht Marke
Ruime gezinswoning met een schitterende kindvriendelijke, rustige ligging en een topper in zijn klasse! Residentieel gelegen op het einde van een doodlopende straat maar en in de nabijheid van de belangrijkste invalswegen rond Kortrijk.

Vanuit de Inkomhal met apart gastentoilet komt u in de ruime leefruimte met mooi zicht op de tuin en het groen rondom en bovenal een schitterende lichtinval doorheen de dag. Aansluitend bij de leefruimte is er de aantrekkelijke uitbouw die voorziet in extra ruimte, ideaal als open bureau of speelruimte voor de kinderen. De aanwezigheid van de pelletkachel geeft gezelligheid en aangename warmte. De moderne ingerichte keuken werd recent vernieuwd en heeft vol zicht op de tuin, met aansluitend een handige berging.

De woning is voorzien van 4 slaapkamers waarvan de eerste op het gelijkvloers. Deze kan vanzelfsprekend ook perfect dienst doen als bureel ruimte, hobbykamer of bijv. een speelruimte voor de kids.
Op het eerste verdieping zijn er nog eens 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan de ene is ... voorzien van een tweede toilet en bad en de andere van een douche. De hoofdslaapkamer beschikt over een eigen dressing ruimte.

Als kers op de taart ligt de woning omgeven van groen en een mooie tuin als ideaal speelterrein voor de kinderen of wie groene vingers heeft. Geniet van de rust in deze topper.

Onze referentie DEV2035
Lees meer Verberg