Villa op top ligging met Zuidelijke oriëntatie

Verkocht Marke
Deze vrijstaande woning zal mening hart sneller doen slaan. Zeer centrale ligging, op een paar minuutjes van centrum van Marke, vlotte bereikbaarheid richting R8, AZ Groeninge, Katho en Expo alsook richting centrum van Kortrijk.

Een woning met uitstraling en een zeer degelijke constructie straalt bij het eerste aanblik al vertrouwen en charme uit. Ook bij binnenkomst ontgoochelt de woning evenmin. Grote leefruimte met vele ramen en dus een mooie lichtinval van 's morgens tot 's avonds en vol zicht op de tuin, ook vanuit de keuken dit hierbij aansluit.

De woning is uitermate geschikt om gelijkvloers te wonen met badkamer en slaapkamer op de beneden verdieping. Daarnaast nog twee zeer ruimte slaapkamers op de 1e verdieping alsook heel wat extra bergruimte.

De prachtige tuin met Zuid-West oriëntatie is de kers op de taart, genieten van zon en rust op elk moment van de dag, zowel op terras als in de aangebouwde veranda. De oprit en ruime garage voorziet dan weer in de nodige parkeerruimte voor de wagen.

Doet deze woning u ... dromen? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse op het nummer 056 44 03 69.
Onze referentie: DEV 2487
Lees meer Verberg