Ruime villa met residentiële en uitermate rustige ligging

Verkocht Marke
Deze klassevolle eigendom met residentiële ligging bevindt zich op het einde van een rustige woonwijk middenin een enorme rust, omgeven met groen en toch slechts op enkele minuten van de meest belangrijke invalswegen.

Deze woning werd doorheen de jaren perfect onderhouden. Vooral de overvloedige plaats en grote ruimtes springen onmiddellijk in het oog.

We komen binnen in de inkomhal met apart gastentoilet en onmiddellijke toegang tot de bureauruimte. Vanuit de inkomhal heeft u ook toegang tot de lichtrijke en ruime leefruimte met de vele raampartijen. Aansluitend de grote leefkeuken met vol zicht op de tuin. Geniet rondom de woning volop van het zonnetje op ieder moment van de dag. Meer dan genoeg bergruimte alleszins met een aparte wasplaats, extra berging, zeer grote zolder en de dubbele grote garage.

Op de eerste etage zijn er 4 zeer grote slaapkamers en de badkamer met dubbele lavabo, bad én douche. Via de grote overloop komt u met de schuiftrap in de enorme zolder die uiteraard nog kan worden ingenomen als extra kamer ... of hobbyruimte.

U zoekt een eigendom met een zee van ruimte en top ligging, dan is deze woning uw bezoek zeker waard.
DEV2552
Stedenbouwkundige informatie in aanvraag
Lees meer Verberg