Imposante villa met karakter op 1.359 m²

Verkocht Marke
Deze voormalige dokterswoning is uniek in zijn soort en heeft zijn nieuwe eigenaar heel wat te bieden. Rondom is de woning voorzien van een mooi aangelegde tuin met zeer gunstige Zuidelijke oriëntatie. Rustig gelegen op wandelafstand van het centrum maar ook op een paar minuutjes van belangrijke invalswegen als R8 en E17.

Binnenkomen doet u in stijl in de ruime en sfeervolle hal met zijn authentieke elementen, voorzien van aparte vestiaire ruimte en apart gastentoilet. De ruime leefruimte die voorzien is van heel wat raampartijen biedt een prachtige open haard. Van hieruit is er toegang tot de tijdloze en ingerichte keuken.

Op het gelijkvloers is er tevens een praktijkruimte met bijhorend bureau, een wachtzaaltje en toilet voorzien. Deze zijn bereikbaar via de aparte zij-ingang. Hier is ook een eerste badkamer ingericht.

Op de verdieping zijn er maar liefst 6 slaapkamers en de tweede badkamer met bad, dubbele lavabo en een derde toilet. Alle slaapkamers voorzien in héél wat ruimte.

De vaste trap biedt toegang tot de ... zolder, die loopt over de volledige breedte van de woning. Deze is ideaal om verder in te richten als extra hobbyruimte of dergelijke.

De woning is bovendien volledig onderkelderd en biedt zo enorm veel bergruimte.
Aan parkeerplaats geen gebrek gezien de eigen oprit en de inpandige grote garage.

Laat u verleiden door de prachtige uitstraling van deze woning.

Onze Ref. DEV2822
Lees meer Verberg