Charmante en unieke eigendom met rustige ligging

Verkocht Menen
Deze villa zal elke bezoeker zeer aangenaam verrassen. Gezien de zuidelijke oriëntatie en de groene en fraai aangelegde tuin komt u er volledig tot rust.

Wat onmiddellijk opvalt is het gebruik van de kwalitatieve materialen, zowel binnenin alsook de bouwstijl van de woning zelf. U komt binnen in de ruime inkomhal met apart toilet. Van hieruit is er toegang tot de gezellig ingerichte leefruimte met heel wat lichtinval. Daarnaast de ingerichte leefkeuken. Van zowel de living als de keuken heeft u vol zicht op de achtertuin en volledige privé. De badkamer bevindt zich ook op het gelijkvloers en voorziet in een bad, douche en dubbele lavabo. Door de eerste slaapkamer die voorzien werd op de benedenverdieping is het mogelijk volledig gelijkvloers te wonen. De gelijkvloerse slaapkamer kan bovendien ook gebruikt worden als bureau.

Op de eerste verdieping zijn er nog eens 3 slaapkamers waarvan 1 met bijhorend terras en een extra ruime bergruimte. De zolder dient als bergplaats en is bereikbaar via een plooitrap.

Aan parkeerruimte ... zeker geen gebrek door de dubbele garage gelegen in de woning, de ruime oprit én de aparte garage links achteraan van de woning. Deze is ook uitermate geschikt voor klein kantoor, hobbyruimte of andere.

Achteraan in de tuin is er nog een extra bergruimte voorzien met bijhorende kelder.

Vloerverwarming voorzien op het gelijkvloers en cv op aardgas op de eerste verdieping. Bovendien overal reeds dubbele beglazing, geïsoleerd dak en op een paar minuutjes van A19.
Onze Ref. DEV970

ADRES: Edgar Tinelstraat 8, Menen
Lees meer Verberg