OPENDEUR MOMENT: ZATERDAG 26/8 van 10u - 12u. Unieke gelijkvloerse eigendom omgeven door groen en volle privacy

Verkocht Menen
OPENDEUR MOMENT: ZATERDAG 26/8 van 10u - 12u. Deze gelijkvloerse villa staat op een mooi stuk grond, heeft een uitstekende ligging vlakbij belangrijke invalswegen en dichtbij het centrum en bovenal volledig omgeven door groen en uitermate veel privé.

Alles werd voorzien op het gelijkvloers maar technisch is de mogelijkheid daar om de eigendom van een extra verdiep te voorzien. U komt binnen in de aparte inkomhal met daarnaast de ruime en uniek ingerichte leefruimte met vol zicht op de groene tuin door de vele glaspartijen. Een open keuken met bijhorende bergingruimte en wijnkelder.

Bovendien zijn er maar liefst 5 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer beschikt over eigen badkamer en daarnaast is er nog een tweede badkamer en bureauruimte.

Overal dubbele beglazing, cv op aardgas en een geïsoleerd dak. Deze dragen allen bij tot een zeer energiezuinige woonst.

Rond de woning vind je een verzorgde aangelegde tuin met o.a een vijver, een aantal plaatsen voor het houden van dieren. Geniet er als tuinliefhebber van de rust en ... ruimte of het ideale speelterrein voor de kinderen.

Spreekt deze eigendom u aan, bel dan voor een bezoek terplaatse. Onze ref. DEV1165
Ligging: Menen, Bruggestraat 273/275/277
Lees meer Verberg