Gelijkvloerse villa met rustige 'groene' ligging, garage en 3 slaapkamers

Verkocht Menen
Deze eigendom heeft heel wat in zijn mars. Uitzonderlijk rustige ligging in een residentiële wijk aan de rand van Menen, zeer kindvriendelijk en gelegen op het einde van een doodlopende straat.

De woning werd doorheen de jaren uitermate verzorgd en steeds verder up to date gezet. O.a. reeds condensatie CV ketel op aardgas, dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd,...

Omgeven van groen, 100% privacy en uitermate rustig wonen, dit zijn de kernwoorden die steeds terugkeren. De grote leefruimte loopt van voor - tot achteraan met een zicht op de mooie grote tuin met Zuidelijk oriëntatie en geniet daarenboven heel wat lichtinval.

3 slaapkamers en 1 badkamer en alles op dezelfde verdieping. De woning is maw ook ideaal geschikt om gelijkvloers te wonen.
Ook aan berg -en parkeerruimte geen gebrek gezien de woning volledig werd onderkelderd bestaande uit zowel een zeer diepe garage maar ook enorm veel handige kelderruimte.

Dit alles op een terrein van 1.400m² en last but not least een enorme tuin waar het enorm fijn te vertoeven ... is of het ideale speelterrein voor de kinderen.

Meer info of graag een bezoek terplaatse? Bel ons op 56/44.03.69
Onze REF. 2111

Lees meer Verberg