Landelijke villa op een top ligging !

Verkocht Meulebeke
Ligging, Ligging, Ligging ... Deze uitblinker hoeft weinig woorden na het zien van de foto's en de luchtbeelden. U zoek rust, zicht, volle privacy en een perfecte oriëntatie, dan is dit de eigendom waar u naar op zoek bent !
Deze villa op een terrein van bijna 3.000 m² op het einde van een doodlopende straat zal menig hart sneller doen slaan. Een mooi groot terras, aangelegde tuin met op vandaag de perfecte mogelijkheid voor het houden van dieren en rondom volledig perfect omheind. Kortom volop genieten en het ideaal speelterrein voor de kids.

De woning is volledig georiënteerd op het zuiden en het landelijke zicht, zowel vanuit de moderne grote keuken als de zeer lichtrijke leefruimte. Een cosy leefgedeelte met vele glaspartijen en zon van 's morgens tot 's avonds.
Aansluitend aan de keuken een ruimte voorraadruimte en technische berging en als extra op het gelijkvloers een apart bureel dat ook als 4e slaapkamer dienst kan doen.

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer van dressing is ... voorzien. Daarnaast een ruime badkamer met bad, douche en dubbel lavabomeubel.
De brede en grote oprit alsook de dubbele carport zorgt voor heel wat parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Last but not least een wel zeer energiezuinige woning met centrale verwarming, super isolerende beglazing, sterke isolatie, volledig gekeurde elektrische installatie en maar liefst 43 zonnepanelen.

U staat te popelen voor een bezoek terplaatse? Bel ons op 056/44.03.69.
Onze referentie DEV2036
Lees meer Verberg