Unieke instapklare eigendom met prachtige tuin

Verkocht Moorsele
Laat u verrassen door deze zeer verzorgde en instapklare woning, de ideale gezinswoning, mede door de prachtige tuin achteraan de woning waar je volop van het groen en de rust geniet. Een instapklare leefruimte, recent vernieuwde open keuken met bijhorende bergruimte en kelder en pas vernieuwde badkamer met bad, lavabomeubel en toilet.

Vanuit de leefruimte en keuken is er een vol zicht op de 'groene' tuin en uitermate veel zon en lichtinval. Op het gelijkvloers is er tevens een speelruimte/bureauruimte voorzien die ook als slaapkamer kan dienen, een aparte wasplaats, een apart gastentoilet en aan de zijkant van de woning is er een grote dubbele garage met elektrische poort. Deze kan vanzelfsprekend ook dienst doen als opslagruimte en bovenal heb je van hieruit rechtstreekse toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een nog in te richten ruimte voor o.a. extra slaapkamer, badkamer, dressing, ... Ook is er toegang tot de ruime zolderruimte die heel wat bergruimte garandeert.

De tuin met ... Zuid-West oriëntatie is vast en zeker een blikvanger met zijn mooie aangelegde terrassen, extra bijgebouwen en plaats voor wat dieren. Centrale verwarming, isolatie en overal dubbele beglazing maken het plaatje compleet.

Dit alles op een boogscheut van het centrum en belangrijkste invalswegen. DEV819
Lees meer Verberg