Ruime villa omgeven van prachtige tuin

Verkocht Moorsele
Wonen vlakbij het centrum, vrijstaand en op een aanzienlijk stuk grond. Klinkt dit u als muziek in de oren, dan zal deze ruime villa met een uiterst gunstige ligging u zeker positief verrassen. Vlakbij het centrum van Moorsele, op wandelafstand van scholen, bakker, slager, ... , omgeven van groen en zeer centraal dichtbij alle belangrijke invalswegen.

Binnenkomen via de fraaie inkomhal met rechtstreekse toegang tot de keuken en het leefgedeelte. De ruime leefruimte geniet een vol zicht op de prachtig aangelegde tuin naar de achterkant van de woning toe. In de zomer enorm veel lichtinval en zon maar ook in de winter zeer uitnodigend boordevol gezelligheid en de knusse verhoogde 'leeshoek'. Ook de praktisch ingerichte leef-keuken met aansluitend de ruime eetruimte en het zicht op de tuin zal zeker bekoren.

Daarnaast een ruime dubbele garage die heel wat bergruimte geniet alsook een parktische wasplaats. Voor de garage een ruime oprit die nog in heel wat extra parkeergelenheid voorziet. De woning is daarenboven volledig ... onderkelderd.

Op de eerste verdieping zijn er maar liefst 4 volwaardige slaapkamers en een badkamer met bad en douche, overal in de woning is er centrale verwarming alsook overal reeds dubbele beglazing.

Last but not least is de grote tuin waar het van 's morgens tot 's avonds zeer fijn vertoeven is. Voor elk moment van de dag is er wel een terrasje of zithoek waar het op en top genieten is en dit in volle privé.
De woning beschikt op vandaag over een aparte ingang met praktijkruimte die voor eventuele beroepsdoeleinden zeker en vast een meerwaarde kan betekenen.

Op zoek naar een ruime woning met top ligging, mogelijkheid tot praktijk/kantoor ruimte en omgeven door groen? Dan moet u deze woning zeker binnenin zien. DEV1402
Lees meer Verberg