Schitterend vernieuwde rijwoning met 4 slaapkamers in Moorsele

Verkocht Moorsele
Bij de renovatie is er bewust gekozen voor maximale lichtinval. Zo zijn er vooraan de woning 2 glasdeuren en een groot raam, met als resultaat een super aangename leefruimte die heel ruimtelijk aanvoelt. Deze staat in directe verbinding met de moderne keuken, waar het dankzij de hoge raampartijen enorm leuk vertoeven is.
De keuken staat in nauw contact met het terras, betegeld in arduin mét uitweg via kantelpoort naar kindvriendelijke, verkeersluwe woonwijk.

De eerste verdieping telt 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad en inloopdouche. De ruime overloop waar de vaste trap naar de zolderverdieping zich bevindt, kan perfect dienst doen als bureauruimte. Stopcontacten en internetverbinding zijn er voorzien.

De zolderverdieping is ingericht als studio. We vinden er een gezellige leefhoek, een mezzanine waar een bed kan worden geplaatst én een eigen badkamer met toilet en inloopdouche. Deze ruimte vraagt een finishing touch, maar sowieso is dit een fantastisch concept, met een kwalitatieve ... afwerking die de stijl volgt van de vorige bouwlagen. Inox, parket, .. telkens is er gekozen geweest voor kwaliteit en duurzaamheid!

Ook op vlak van energieverbruik een topper. CV op aardgas, aluminium ramen met hoogrendementsbeglazing, dakisolatie, nieuwe elektrische installatie, warmtepompen, elektrische rolluiken.
Er is ook mogelijkheid tot overname van zonnepanelen.

Kortom, een volledig vernieuwde en met smaak ingerichte gezinswoning, voorzien van hedendaagse technieken en duurzame materialen.Dit alles in het hart van Moorsele, dit is de woning die u móet gezien hebben !

Onze referentie DEV1824

Lees meer Verberg