Uitzonderlijk charmante woning met schitterende tuin en rustige ligging

Verkocht Moorsele
Deze uitzonderlijke vrijstaande gezinswoning is verrassend in alle opzichten. Al vanaf de eerste stappen in deze woning wordt u omarmt door charme, gezelligheid en een huiselijk gevoel.

Via de inkomhal met gastentoilet kom je binnen in de de zeer lichtrijke en gezellige woonkamer, voorzien van vele glaspartijen en daarmee een vol zicht op de 'groene' tuin. Daarnaast de volledig ingerichte moderne leefkeuken voorzien van alle comfort en uitgevend op het grote en deels overdekte buitenterras. Aansluitend aan de keuken is er de toegang tot zowel handige wasruimte als kelder. Vanuit de woning is er een leuk contact met de tuin en gezien ervoor werd gekozen de vloer van binnen door te trekken op het terras wordt er binnenin een fijn ruimtegevoel gecreëerd.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer met bad én douche en een tweede toilet. De zolder werd geïsoleerd en doet dienst als steeds welgekomen extra bergruimte.

Grote troef aan deze woning is ongetwijfeld de schitterende en grote tuin, perfect georiënteerd en ... zonovergoten van 's morgen tot 's avonds. Groen omringd, volle privacy en toch onderhoudsvriendelijk. Een schitterende speelplek voor de kids, zalig vertoeven op zomermomenten of gewoon voor mensen met kriebelende groene vingers.
Last but not least een aparte grote garage die plaats biedt aan twee wagens of de combinatie garage en grote tuinberging;

Een unieke eigendom die vooraan zeer discreet oogt maar die u binnenin moet zien ! Smaakt dit naar meer, bel ons voor een afspraak op 056/44.03.69.
Onze Referentie: DEV2378
Lees meer Verberg