Recente halfopen bebouwing (BJ 2020) met 3 slaapkamers, garage, zolder én tuin te koop nabij Kortrijk

Vraagprijs: € 379 000 Rollegem
Welkom in deze instapklare woning, rustig gelegen in een kindvriendelijke verkaveling. U geniet hier van een vlotte bereikbaarheid tot alle invalswegen, scholen en noodzakelijke winkels, wat het dagelijkse leven een stuk eenvoudiger maakt.

Indeling als volgt:
Bij het betreden van de woning komt u in de uitnodigende inkomhal met een apart toilet. De lichtrijke leefruimte, bestaande uit een eet- en salongedeelte, loopt naadloos over in een volledig uitgeruste open keuken. Hier kunt u gezellig ontbijten terwijl het ochtendlicht naar binnen stroomt. Aansluitend is er een aparte berging en een inpandige garage voorzien van een wasplaats.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan één momenteel is ingericht als dressing. De moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een dubbel lavabomeubel en biedt volop opbergruimte. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig.

Extra ruimte vindt u op de reeds geïsoleerde zolder, perfect voor het opbergen van seizoensgebonden spullen.

De Zuidwest-georiënteerde tuin, ... bereikbaar via een zijpoortje, nodigt uit tot ontspannen op het grote terras. Bovendien is er een tuinhuis voor extra opslag. Parkeren is geen probleem met voldoende parkeermogelijkheden in de straat en een private autostaanplaats voor 1 wagen.

EXTRA TROEVEN: regenput van 10.000 liter, bedrading voor zonnepanelen, een gunstige EPC-score én nog veel meer.

Onze referentie: DEV4123
Lees meer Verberg