Moderne zeer recente villa met rustige ligging

Verkocht Sint-Eloois-Winkel
Deze prachtige moderne villa heeft een uitstraling om "U" tegen te zeggen en werd opgetrokken en afgewerkt met top materialen. Via de lichtrijke inkomhal is er toegang tot een polyvalente ruimte van 11 m² die dienst kan doen als bureau-, praktijkruimte of slaapkamer.

In de ruime leefruimte geniet je van enorm veel lichtinval door de vele raampartijen en aansluitend is er de kwalitatieve keuken van waaruit je volop zicht hebt op de tuin. Naast de keuken is er een praktische en ruime bergruimte en extra douche voorzien. Vanuit deze bergruimte is ook de grote dubbele garage bereikbaar, voorzien van elektrische sectionaalpoort.

Ook op de eerste verdieping werden kosten noch moeite gespaard. De witte gietvloer loopt over in elke ruimte. O.a. 3 volwaardige slaapkamers waarvan 1 voorzien van een ruimte voor aparte dressing. Daarnaast ook een piekfijn afgewerkte badkamer met grote inloopdouche alsook bad en dubbel lavabo meubel. Moderne en 'klare' inrichting ten top.

Rondom de woning is er tuin voorzien, perfect aangelegd en volledig ... omheid. Op het terras geniet je vast en zeker volop van de rust en zonnestralen.

Energetisch mag deze woning gezien worden door uitermate goede isolatie, condensatieketel op gas en hoogrendementsbeglazing. De garage en oprit bieden plaats aan zeker drie wagens.

Een eigendom die u moet gezien hebben! DEV650
Lees meer Verberg