Zeer verzorgde, instapklare villa met 4 slaapkamers

Verkocht Sint-eloois-Winkel
Deze alleenstaande woning biedt u alle comfort in een rustige omgeving, mét vlotte bereikbaarheid en op een boogscheut van het centrum en winkels. Laat u verrassen door deze instapklare woning, voorzien van alle comfort en bovendien over de hele woning voldoende ingemaakte kasten, die zorgen voor heel wat extra en praktische bergruimte.

Deze tot in de puntjes verzorgde woning is een top gezinswoning. Binnenkomen in de ruime inkomhal met gastentoilet. Hier zijn reeds voldoende ingemaakte kasten voorzien. Van hieruit is er toegang tot de gezellige leefruimte met gashaard met aanliggend de lichtrijke leefkeuken die vol zicht geniet op het zuidgerichte terras. Aansluitend een praktische kelderberging.

Tevens op het gelijkvloers de badkamer met ligbad en lavabo.

Op de bovenverdieping zijn er maar liefst 4 volwaardige slaapkamers en een tweede apart toilet. De 2 zolderruimtes zorgen ook hier voor extra bergplaats.

Voldoende parkeermogelijkheden dankzij de inpandige garage met elektrische poort, de carport en de ruime ... oprit.

Centrale verwarming op aardgas, overal dubbele beglazing en een geïsoleerd dak. Of m.a.w. een instapklare eigendom met een verzorgde tuin rondom en een groot terras die van deze woning een topper in zijn segment maken.

onze ref. DEV2698
Lees meer Verberg