Instapklare woning met landelijke ligging

Verkocht Wervik
Verrassende instapklare en vernieuwde woning. Landelijke ligging en toch vlakbij belangrijke invalswegen. Prachtig vergezicht voor en achteraan en grote tuin als ideaal speelterrein voor de kinderen of voor het houden van dieren.

Aparte inkomhal met gastentoilet. Van hieruit is er toegang tot de ruime vernieuwde leefruimte met open ingerichte keuken. Geniet er van een mooi zicht op de achtertuin. Naast de keuken is een zeer ruime bergruimte voorzien en de garage met elektrische poort, van waaruit u toegang heeft tot de tuin achteraan.

Op de eerste verdieping is er de recent vernieuwde moderne badkamer met een tweede toilet, douche, bad en dubbele lavabo en 2 slaapkamers waarvan 1 ruim genoeg is om eventueel op te splitsen in 2 kamers zodat u een derde kamer ter beschikking heeft.

Reeds overal dubbele beglazing, CV op aardgas met een recente verwarmingsketel, voorzien van domotica en zeer sterk geïsoleerd. Hierdoor is dit een zeer energiezuinige woning. Bovendien is klein beschrijf mogelijk.