Instapklare gezinswoning met een zee van ruimte

Verkocht Wevelgem
Op zoek naar een gezinswoning met heel wat ruimte, volledig instapklaar en geen nog uit te voeren grote werken?
Dan is dit ongetwijfeld de eigendom die u moet zien! Na een bezoek stelt u een perfect instapklare woning vast waarin de afgelopen jaren heel wat vernieuwingen werden aangebracht. De grote leefruimte werd recentelijk nog volledig opnieuw ingericht en voorzien van een gashaard. Aansluitend is er de verzorgde leefkeuken, ideaal om er met het hele gezien rond de tafel te zitten.

De badkamer is voorzien van wastafel en grote inloopdouche. Achteraan de woning is er bovendien nog een ingerichte ruimte met bad en infrarood cabine.

Zowel vanuit de keuken als de leefruimte is er fraai zicht op de mooi ingerichte onderhoudsvriendelijke tuin en ook een garage met elektrische poort ontbreekt hier niet.

Gezien de grote ruimte op eerste verdieping en zolderruimte zijn er in de woning maar liefst 4 slaapkamers en daarenboven nog een aparte bureauruimte of extra slaapkamer.

De woning is voorzien van centrale verwarming op ... aardgas en dit via een recente condensatieketel en last but not least is het dak voorzien van heel wat zonnepanelen die u van groene stroom zullen voorzien.
Dev635
Lees meer Verberg