Toffe instapklare gezinswoning met tuin en grote garage

Verkocht Wevelgem
Super toffe instapklare gezinswoning die aardig wat troeven kan voorleggen. Gelegen in rustige woonwijk maar toch vlakbij belangrijke invalswegen en dichtbij winkels, scholen,...

Geen zin in verbouwingen? Een woning in super verzorgde staat? Dan moet u deze topper zien ! Van de aparte inkomhal met gastentoilet kom je in de gezellige en lichtrijke leefruimte met aansluitend een praktische en volledig ingerichte leefkeuken met zicht op de tuin. Van hieruit is er toegang tot de kelder die dient als extra bergruimte.
Op de eerste verdieping zijn er 2 volwaardige slaapkamers en de recent vernieuwde badkamer die voorziet in een tweede toilet, bad en douche. Er is bovendien een vaste trap naar de tweede verdieping die andermaal werd ingericht als 3e slaapkamer of hobbyruimte en die beschikt over een aparte dressingruimte.

Verwarming op aardgas, overal dubbele beglazing en bovendien volledig elektrisch goedgekeurd!

Achteraan de woning een volledig aangelegde tuin met Z-oriëntatie die achteraan uitkomt op de recente dubbele garage. ... Deze is voorzien van elektrische poort en voorzien in een uitweg die als meerwaarde vast en zeker kan tellen.

Kortom, een instapklare topper die je binnen en buiten moet gezien hebben!
Onze ref. DEV 1342
Lees meer Verberg