Verzorgde gezinswoning dichtbij het centrum

Verkocht Bissegem
Deze verzorgde rijwoning beschikt op het gelijkvloers over een sfeervolle inkomhal met gastentoilet. Daarna komt u binnen in de ruime leefruimte met daarachter de veranda met heel veel zon en lichtinval en daarnaast de ingerichte keuken die net zoals de veranda beiden uitkijken op de achtertuin. Als mooie extra is er een grote kelderruimte voorzien die heel wat extra bergplaats voorziet. Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers, de badkamer met bad en dubbel lavabo meubel. Bovendien nog een apart tweede toilet en heel wat praktische bergruimte door een aantal ingemaakte kasten. In de tuin is achteraan een tuinhuis voorzien.

De volledige middag kan u genieten van het zonlicht in de tuin mede door een zeer gunstige oriëntatie. De CV-ketel op aardgas werd dit jaar nog vernieuwd en ook de ramen werden grotendeels vernieuwd. Deze woning geniet van een rustige ligging die je binnenin moet gezien hebben! Klein beschrijf is mogelijk!

Daarbij de mogelijkheid om extra een garage met elektrische poort bij aan te kopen. ... Het gebouw is zeer recent en gelegen vlak naast woning.

Onze ref. DEV768
Lees meer Verberg