Instapklare gezinswoning met tuin en garage

Verkocht Rollegem
Deze gezinswoning geniet een kindvriendelijke ligging, dicht bij het centrum, de weimeersen, de belangrijkste invalswegen en is bovendien 'groen' omgeven.

Deze verzorgde woning zal velen bekoren. Via de inkomhal kom je in de de gezellige en vooral lichtrijke leefruimte met vol zicht op de tuin. Aansluitend de ruime leefkeuken met opnieuw enorm veel lichtinval en groen zicht op de tuin.
Bij de keuken een praktische bergruimte en direct toegang tot de garage.

Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers alsook een aparte bureau/hobby ruimte en een badkamer met 2e toilet, bad, douche en dubbel lavabomeubel. Ook is er nog een handige grote zolder die op termijn eventueel zelfs tot extra slaapkamer kan worden omgetoverd.

Voorzien van centrale verwarming op aardgas met een recente condensatieketel, overal rolluiken aanwezig en last but nog least een zeer leuke tuin die rust uitstraalt door het landelijke zicht en waar het uitermate genieten is. Bovendien is er achteraan een uitweg te voet of met de fiets op het ... achterliggende wandelpaadje.

De woning beschikt over een eigen garage én oprit alsook is er voor de woning en in de buurt heel wat parkeermogelijkheid.
Onze ref. DEV2145
Lees meer Verberg