Prachtige villa met unieke en rustige ligging

Verkocht Kortrijk
Deze prachtige villa op 2.367 m² heeft heel wat uitstraling en biedt de eigenaar een omgeving waar hij volledig tot rust komt. De woning geniet een residentiële topligging vlakbij Kennedy Park, AZ Groeninge en belangrijke verbindingswegen.

U komt binnen in de mooi ingerichte hal met toegang tot het eerste deel van de leefruimte. Hier vallen de vele raampartijen en het vele lichtinval onmiddellijk op. Hier is tevens een open haard voorzien die zorgt voor de gezelligheid.

Aansluitend de eetkamer opnieuw met een enorme lichtinval en zicht op de tuin. Daarnaast de ruime ingerichte leefkeuken waar het zeer fijn verpozen is. Eén van de troeven van deze eigendom is het schitterende zicht vanuit alle leefruimtes op de 'groene' mooi aangelegde tuin met bijhorende waterpartijen.

Naast de keuken vinden we de praktische bergruimte voorzien én is er een ruime kelder.
Op het gelijkvloers zijn er zowel twee slaapkamers als de badkamer met bad en inloopdouche.

De eigendom is m.a.w. ook uitermate geschikt voor gelijkvloers wonen. Op de ... eerste verdieping werd extra leefgedeelte ingericht met tweede keuken en kleine badkamer. Dit kan dienen als bij-woonst maar kan tevens ingericht gebruikt worden als extra slaapkamers. De eerste verdieping is in totaal ongeveer 200 m² bewoonbare oppervlakte en biedt dus heel wat mogelijkheden.

Deze villa beschikt over overal dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas.

Geniet bovendien van de omliggende zuidoost gerichte tuin met zon van 's morgens tot 's avonds die met oog voor detail werd aangelegd. Een topper van een eigendom die mag gezien zijn ! Ontdek deze woning tijdens een bezoek en bel ons op 056 44 03 69.
Onze ref. DEV1206
Lees meer Verberg